Ny hjemmeside fra myndighederne om COVID-19

En lang række myndigheder går sammen om en hjemmeside om COVID-19, der giver et samlet overblik.

Den nye coronavirus SARS-CoV-2 er kommet til Danmark. Ifølge STPS er der i Danmark indtil videre set 15 smittede med COVID-19, og 212 personer er kommet i karantæne.

Dag for dag kommer der nye nyheder fra de forskellige myndigheder i Danmark, og det har fået dem til at gå sammen om hjemmesiden Coronasmitte.dk. Det er en hjemmeside hvor du kan finde et samlet overblik over indsatsen fra de forskellige myndigheder i Danmark.

Det er Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet, Politiet, Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen, Miljø- og fødevareministeriet, Erhvervsstyrelsen, Forsvarsministeriet og Beredsskabsstyrelsen der står bag den nye hjemmeside. Selve hjemmesiden er forankret under Politi.dk. Årsagen til dette kan være at det er Den nationale operative stab (NOST) der står bag hjemmesiden, og de ledes af Rigspolitiet.

Hjemmesiden samler en del praktisk information om COVID-19, såsom hvad du skal gøre hvis du har symptomer, hvis du skal ud og rejse osv.

Andreas Andersen

Jeg arbejder til daglig som læge, og på denne blog vil jeg formidle artikler om sundhed, videnskab og medicin. Målgruppen er både lægmand, men også sundhedsprofessionelle.

You may also like...

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: